Personal training: for professionals, by professionals


Hard werkende professional, maar geen tijd om te sporten? Of wil je je team van werknemers nóg vitaler en dynamischer maken? Als expert in personal training op locatie staan wij gedreven voor je klaar.


Jij kiest het ideale moment uit, onze personal trainers komen bij je thuis of naar het bedrijf om je op regelmatige basis fysiek uit te dagen. Zo verlies jij als individu, groep of bedrijf zo weinig mogelijk tijd en kan je toch pijnvrij trainen, regelrecht naar jouw persoonlijke doel. Onze absolute garantie: meer energie, een betere bewegingskwaliteit en zichtbare resultaten.


What’s your ‘CASE’?

Case - Personal Training - Tijdswinst
Case - Personal Training - Pijnvrij bewegen
Case - Personal Training - Meer energie gedurende de dag

Our personal trainers work step by step

Onze focus: tijdswinst, pijnvrij bewegen & meer energie

Jouw missie bestaat uit ondernemen en tegelijkertijd een gezonde levensstijl hanteren. Onze personal trainers helpen je daarbij. We focussen resoluut op het totaalplaatje: sport, voeding en mind.


Naargelang jouw doel benutten we je tijd efficiënt, leren we je pijnvrij bewegen en verhogen we progressief de intensiteit. Hierbij is het niet de bewegingskwantiteit, maar wel de -kwaliteit die primeert. Het resultaat van deze holistische aanpak? Stress verdwijnt en jouw energielevel presteert optimaal, de hele dag door.

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartners

CASE Personal Training werkt samen met een professioneel gezondheidsnetwerk. Dankzij onze kwaliteitsgerichte partners kunnen we jou op elk vlak bijstaan, van de juiste voeding tot het correct en pijnvrij bewegen van je lichaam.

Fox on the run Just bite
My pure life Nele Lenaers De rode ajuin - Stephanie Machiels

Login op de Virtuagym app met jouw persoonlijke gegevens!

Voordelen?


  • Online afspraken boeken en wijzigen waar en wanneer je wilt
  • Wekelijkse gepersonaliseerde challenges
  • Workouts opgesteld door onze coaches
  • Bijhouden van jouw voedingspatroon en progressie
  • Onze trainers gaan voor de ultieme service en zetten keihard in op digitalisatie, personalisatie en individuele opvolging

Klant? Download “Virtuagym” op uw smartphone of via uw computer.

Facts

This is why you need a personal trainer

Wist je dat bedrijven die investeren in het welzijn en de gezondheid van werknemers een 3 op 1 financieel rendement zien? Een greep uit de voordelen die personal training teweegbrengt, voor jezelf en voor je bedrijf!

0

Aandacht

Fitte kantoormedewerkers maken 27% minder fouten dan kantoormedewerkers die minder bewegen.

0

Rendement

Regelmatige bewegers zijn maar liefst 70% beter in het maken van lastige beslissingen op de werkvloer.

0

Productiviteit

Een stevige work-out is het brein-medicijn pur sang. Na een potje bewegen onthoud je zaken beter en je probleemoplossend vermogen stijgt met wel 20%.

Testimonials

Henri Jacobs: Managing director FORCIT

“Uit eigen ervaring vind ik het enorm belangrijk dat ondernemers zich bewust zijn van een gezonde levensstijl. Dit heeft namelijk een positieve invloed op alles wat bij het ondernemen komt te kijken. Het leukste aan de trainingen met Seppe? De variërende oefeningen en vooral: ondanks mijn reuma heb ik geen pijn tijdens en na het sporten.”

Karel: Zaakvoerder The iC GROUP

“De wekelijkse trainingen van CASE Personal Training zijn een zeer goede investering voor The iC GROUP. Iedereen ziet progressie: zowel onze gezondheid als de teamspirit kent een boost. Ik had nooit gedacht dat personal training zo zou aanslaan bij mijn medewerkers. Bedankt, Seppe. We kijken al uit naar de komende sportsessies op vrijdag!”

An - CEO Justified

"Als startend ondernemer is voldoende bewegen niet vanzelfsprekend. Dit maakt je helaas heel gevoelig voor rug- en nekklachten. Dankzij de persoonlijke aanpak van CASE kan ik mijn klachten op eigen tempo aanpakken. In mijn geval geen intense sportsessies, maar gerichte en opbouwende oefeningen met professionele begeleiding op maat. Dat dit bovendien aan huis kan gebeuren, maakt het nog toegankelijker.”

Sevilay van Isee2

“It’s great to work out with you Seppe; you are very motivated and enthusiastic to make the best out of it for your clients, happy to have a pt who cares!!”

Jerome: Junior Manager The iC GROUP

“Via de wekelijkse trainingen met The iC GROUP bij CASE kwam ik in contact met Seppe. Ik kijk er dan ook naar uit om binnenkort bij hem Personal Training te volgen en verder individueel begeleid te worden. Ook al heb ik enkele jaren geleden een hernia opgelopen, Seppe weet me op de juiste manier uit te dagen. Mijn rugklachten verminderen aanzienlijk. Bovendien is de app een echte aanrader voor wie thuis aan de slag wil. Thanks!”

Leon: Student/ondernemer

“Maandag 28 oktober is Seppe bij mij thuis langsgekomen om mijn trainingsschema uit te leggen en alle oefeningen voor te tonen. Het schema is logisch opgebouwd en kan je zelf moeilijker of makkelijker maken indien nodig. Op twee weken tijd ben ik 4 kg (!) afgevallen. Het levert dus zeker en vast resultaat op! Seppe houdt regelmatig contact met je en geeft je tips waar nodig. Kort samengevat: een echte aanrader!”

Cindy: Customer Service Department The iC GROUP

“Sinds we met het team wekelijks trainen bij CASE, zijn mijn rug- en nekpijnen enorm verminderd. Ik had geen idee dat meer bewegen hierop een positief effect zou hebben. Normaal gezien ben ik niet zo sportief, maar de sportactiviteiten van Seppe werpen zienderogen hun vruchten af.”

Joost: zelfstandig vastgoedmakelaar CD vastgoed

“Voor ik ging sporten bij CASE had ik veel last van mijn knie. Nu voel ik me fitter, presteer ik beter en heb ik meer energie om te ondernemen. Hij geeft uitdagende en gevarieerde oefeningen, let op techniek en motiveert enorm! Topklasse!”

Nico Evenepoel: Zaakvoerder Engitop

“Ik had erg veel moeite om op zelfstandige basis aan mijn gezondheidsdoelstellingen te werken. Dankzij de vaste, wekelijkse trainingen lukt het me nu zeer goed. Meer nog, ik vind het zelfs tof!

Vroeger lukte het mij niet om 5 km te lopen, zonder steeds wederkerende pijn in mijn rechter kuit. Na 6 weken oefeningen en training loop ik nu 1 uur zonder pijn (ook geen pijn meer in mijn kuit de dagen erna). Dit maakt dat sporten terug plezant wordt.

Ik sport samen met mijn vrouw en ben op een maand tijd al 5 kg afgevallen, op een gezonde én evenwichtige manier. Merci, Seppe!”

Black arrow left
Black arrow right

Trainen met een doel: onze diensten

Keer op keer je limieten overstijgen … onze trainingssessies werken verslavend goed! Hoog tijd om je onze diensten voor te stellen en op regelmatige basis te sporten.

Personal training

1. personal training thuis

At home or at your company

Een overvolle agenda? Gedaan met uitstelgedrag! Wij zijn (ook letterlijk) flexibel en passen onze tijd aan de jouwe aan. Kies zelf wanneer en hoeveel keer per week je wil trainen en onze personal trainers komen aan huis of op locatie.

Tijdens deze 1 op 1 trainingen word je bewust van je beweegpatronen en verken je je eigen grenzen. Vervolgens verleggen we die stap voor stap. We analyseren je vorderingen, sturen bij waar nodig en verrassen je telkens met nieuwe, uitdagende oefeningen. Maar het gaat verder dan dit uurtje personal training. Dankzij onze gloednieuwe app kan je ook op eigen houtje aan het sporten. Fun en variatie gegarandeerd!

Of je nu een sportieve prestatie in het vooruitzicht hebt of je wil fitter worden voor je gezondheid, bij ons geen traditionele trainingen. Wij gaan voor duidelijke, doordachte en effectieve targets. Aangepast aan jouw levensstijl en perfect afgestemd op jouw ultieme doel. Je intakegesprek boek je gewoon online!

Wil je liever in een studio komen trainen? Dat kan. In Gymloft hebben we alles staan om jou een unieke sportsessie te laten beleven.

Gratis intakegesprek

Corporate Health

2. interactieve sportsessies voor bedrijven

Interactieve sportsessies voor bedrijven

Niemand kan zich acht uur per dag aan een stuk concentreren. Waarom dan geen interactieve sportpauze inlassen voor je werknemers, om de dag even te doorbreken? Met aangepaste trainingen creëer je niet alleen een betere werksfeer, ook de productiviteit, creativiteit en positieve uitstraling van het bedrijf naar de buitenwereld schieten pijlsnel de lucht in.

Jij gaat voluit voor resultaten, wij ook. Daarom bouwen we een duurzame samenwerking op. Dat kan via wekelijkse training(en) of een all-in pakket met sport, yoga, mindfulness en voeding. Hierbij leren we het team doeltreffend bewegen en zich bewust maken van de juiste ergonomie. Bovendien voorzien we ook de juiste bewegingstussendoortjes, bijvoorbeeld tegen nekklachten.

Eerder een teambuilding in gedachten? Laat je werknemers één keer per maand 75’ sporten, waarbij ze worden opgevolgd via de app met leuke wekelijkse uitdagingen. Of ga voor onze doordachte workshops over orthomoleculaire voeding, rug- en nekklachten en stressreductie. Steeds aangepast aan de werknemers van het bedrijf.

Boek resultaten, zowel op vlak van gezondheid als op de werkvloer. Contact us for a more vital team!

Gratis intakegesprek

Orthomoleculaire voeding

3. Voedingstraining

Voedingscoaching en/of hormoontraining

Een paar kilo afvallen of je sportprestaties verbeteren … Anders gaan sporten gaat steeds gepaard met beter eten. Daarom wordt het bewegingsschema van je personal trainer aangevuld met een haalbaar voedingsschema van onze voedingsexperte Femke. Zij neemt je eet- en leefgewoonten onder de loep en bekijkt samen met jou waar je deze kan verbeteren.

Concreet bekijken we je bloedanalyse, voedingspatroon, levensgewoonten en fysieke klachten. Vervolgens geven we je specifieke tips & tricks om je voedingspatroon aan te passen en in balans te houden. Geen dieet, maar een permanente switch in je eetgewoonten. Op die manier creëer je een gezonde levenswijze én ga je voluit voor betere levenskwaliteit.

Zin om een gezonde levensstijl tegemoet te lopen? Contacteer ons en maak jouw afspraak!

Gratis intakegesprek

Nieuwsbrief Personal Training

Door je in te schrijven ga je akkoord met de voorwaarden. We gebruiken je gegevens niet voor externe doeleinden. Erewoord!

Coaching sessies

4. Coaching sessie voor sporters met zelfdiscipline

Voor sporters met zelfdiscipline

Vaak aan het reizen? Of wil je graag zelfstandig aan de slag met een work-out en optioneel voedingsschema? Dankzij onze coaching sessies geniet je van personal training op afstand, waar je wil en wanneer je wil. Onze personal trainers zorgen voor trainingen op maat, jij voert ze gedisciplineerd uit.

Om jouw persoonlijk trainingsschema op te stellen, bekijken we je doel en tijdstippen waarop je kan sporten. Vervolgens plannen we één ‘live' sessie in. Tijdens deze eerste training leggen we alle bewegingen van het schema grondig uit. Zo kan jij zelfstandig aan het sporten en dat op de juiste manier. Om je daarna optimaal te kunnen coachen vanop afstand, houden we een maandelijkse of tweemaandelijkse check-up. We volgen je vorderingen op de voet, sturen bij waar nodig en vullen het schema zo nodig aan met nieuwe, uitdagende oefeningen.

Klaar om de touwtjes zelf in handen te nemen? Neem nu contact op!

Gratis intakegesprek

Small group training

5. Trainen in kleine groep

Trainen in groep: meer dan sport alleen

Functional training met je partner, vrienden en/of collega’s? Samen sporten werkt motiverend en zorgt ervoor dat je niet alleen moet afzien. Uit onderzoek blijkt bovendien dat sporten in groep helpt tegen stress. Je voelt je opnieuw fit, gezond en vitaal. Circuits, boksen, gepersonaliseerde oefeningen, … vloeken zullen jullie zeker. De voldoening achteraf echter, die is des te groter.

Door in een kleine groep te trainen, vergroot je je inzet en je doorzettingsvermogen. Ook al heb je dan je limiet bereikt, kan je dankzij de extra motivatie van je lotgenoten en de enthousiaste personal trainer nog net een tikkeltje langer doorgaan. De trage, technische oefeningen worden afgewisseld met up-tempo work-outsessies en afgerond met de nodige mobility training. Daarnaast kan je na de les nog even gezellig babbelen en de wekelijkse trainingen verder opvolgen dankzij de app. Zo creëer je je eigen community en word je wekelijks getriggerd met nieuwe opdrachten.

Is het de groep die het ‘m voor jou doet? Wacht niet langer en schrijf je nu in voor onze small group training!

Gratis intakegesprek

Betting against cancer

6. Training met Seppe

If there’s one thing I’m willing to bet on, it’s myself.

More info coming soon.

Our cases

Case - Justbite
Case - Forcit
Case - The IC group
Case - Engitop
Case - Pascal Bilquin
Case - Active Mind
Case - Architenko
Case - Justified
Case - Keet
Case - BCA
Case - VDS
Case - Around Media